Met Nathan bent u in goede handen

Ontmoet de dokter

Ik heb een lange geschiedenis met chiropractie. Mijn vader is een chiropractor en ik ben al mijn hele leven onder behandeling. Desondanks wilde ik niet altijd chiropractor worden. Van mijn 17de tot mijn 22ste heb ik als lifeguard op het strand gewerkt. Ik heb met eigen ogen ervaren wat het betekent om een mensenleven te redden. Dit inspireerde mij om een loopbaan in de geneeskunde na te streven.  Op de universiteit zat ik in een pre-medprogramma en ben ik summa cum laude afgestudeerd met een bachelordiploma in de biologie. In deze periode ben ik ook opgeleid tot ambulancemedewerker. Deze ervaring heeft mijn leven veranderd. Het werken in een ziekenhuis en op de ambulance heeft me de ogen geopend. Ik zag veel chronisch zieke mensen, ziekten die met levensstijl te maken hebben en voorkomen kunnen worden. Ik realiseerde me dat de meeste artsen zich bezig houden met ziek zijn en doodgaan. Ik wilde me bezighouden met gezond zijn en leven.

Tijdens mijn studie chiropractie ben ik 4 keer mee geweest op missie naar Haiti waar de mensen beperkt toegang hebben tot medicijnen. Deze ervaringen deden me realiseren hoe waardevol chiropractie kan zijn in een mensenleven. Van kinderen met een ontwikkelingsachterstand die weer helemaal gezond werden, tot verbeteringen in zicht/gehoor/ademhaling/houding na een chiropractie behandeling, ik heb het allemaal gezien. Alhoewel niet iedere behandeling leidde tot een grote levensverandering, iedere chiropractie behandeling is een stap naar een betere gezondheid. Voor mij is chiropractie de kunst om mensen hun beste leven te laten leiden.

Dr. Nathan van Beelen heeft al meer dan 3 jaar gewerkt in de regio Delft/Rijswijk bij Chiropractie Natuurlijk, Delft Chiropractie en Wellness, en Solar Chiropractic.

Ons team

Annefloor Broekhuijsen
Annefloor kwam in haar jeugd bij een chiropractor vanwege een pijnlijke nek. Ze ondervond hoe ontzettend effectief chiropractie was en besloot na het afronden van haar HBO opleiding Oefentherapie aan de Hogeschool Amsterdam een vervolgstudie te gaan doen. In 2020 is zij cum laude afgestudeerd als Master of Chiropractic aan de AECC University College in Bournemouth (UK).

Annefloor is een sportliefhebber. In haar vrije tijd doet ze aan Braziliaans Jiu-Jitsu. Ze is gecertificeerd yoga instructeur.

Als chiropractor zet zij zich in voor mensen met uiteen lopende klachten van verschillende leeftijden. Hiermee heeft zij in de afgelopen jaren ruimschoots ervaring opgedaan.