We helpen u uw gezondsheids
doelen te bereiken

Wat te verwachten

Welkom bij  Chiropractie Delfland! We kijken ernaar uit om ook u te kunnen helpen! Om uw gezondheidsproblemen beter te begrijpen en u het beste van dienst te kunnen zijn, hebben we een volledig overzicht nodig van uw gezondheidsgeschiedenis.

Bij aankomst wordt u verwelkomd door uw chiropractor Nathan van Beelen, die u een korte rondleiding zal geven zodat u zich meteen thuis voelt.

Bij de anamnese probeert de chiropractor een zo goed mogelijk beeld van uw algehele gezondheid te krijgen en uw specifieke gezondheidsdoelen worden besproken. De chiropractor zal daarna een uitgebreid onderzoek doen van uw wervelkolom en van eventuele andere gebieden waar zich klachten voordoen.

Op het moment dat de chiropractor een goed beeld heeft van wat er met u aan de hand is, krijgt u uw 1ste chiropractische behandeling. Een chiropractische behandeling heeft als doel de beweeglijkheid van de wervelkolom te herstellen en het lichaam de kans te geven te genezen.

Na de 1ste behandeling wordt er een plan opgesteld om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken. In onze praktijk benaderen we iedere patiënt op individuele basis en maken we een zorgplan gebaseerd op uw specifieke behoeften.